About
266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-266,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Studio Zappa,
de specialist voor jouw interieur

Studio Zappa is een jonge en dynamische firma die zowel totaalprojecten realiseert evenals keukens en badkamers, maatmeubels zoals dressings, bibliotheekkasten, multi-media-meubels, lambriseringen,… Van Franse of Engelse stijl tot strakke lijnen met oog voor detail. Studio Zappa staat garant voor een interieur met een persoonlijk en tijdloos karakter waarin u zich thuis voelt!

 

Studio Zappa, de interieur studio van Tom Van Brecht

 

Aansluitend op zijn studie Vormgeving deed Tom heel wat ervaring op als ontwerper. Maar Tom’s handen kriebelden: hij wilde zijn designs ook zelf realiseren. Door er eigenhandig en liefdevol aan te werken kreeg hij nog meer voeling met zijn creatie, materialen, afwerking en het uiteindelijke resultaat.

 

Tom maakte van zijn hobby in de meubelmakerij zijn job, met een eigen interieur studio en een portfolio van exclusieve projecten en duurzame meubelen op maat. Alles gebeurt in eigen atelier: van het gepersonaliseerde ontwerp tot de realisatie.